Om

En musikalsk rejse med Dialekt

Dialekt er et band med egen musik og tekster på dansk.  Komponeret og forfattet af Niels Møller og Helene Gerup. Bandet blev stiftet i 2015, og startede med en debutkoncert på Halsskov gågade i Korsør.

Vi har gennem årene spillet intime aftenkoncerter, inspirerende baggrundsmusik til ferniseringer og markeder, musikalsk bidrag til fester og mærkedage, leveret koncerter på festivaler, spillet i kirker og til eftermiddagscafeer. Vi leverer gerne en fortællekoncert, med en rød tråd og historie, som er livsbekræftende, tankefyldt og ærlig ….

Fortællingerne bliver til en livsrejse i Danmark, fra provinsen til metropolerne og tilbage igen til roen. Tilbage til den ø, som vi alle bærer rundt på i hjertet. Det kan sammenlignes med at kaste en boomerang…  Men i stedet for at gribe den, når den vender tilbage, så dukker man sig, og ser hvor den lander. Altså, at man lader tilfældet råde i sit liv.

En koncert med Dialekt er en fortælling om kærlighed, om at stifte famile, om at tvivle og om at forenes med dem man holder af. Det er gråd og latter. Serveret med selvironi og masser af dejlig tilbageskuende “hvad sagde jeg” logik.

I det musikalske verdenssprog er vores lille danske variant kun en Dialekt. Vi er en minoritet under alle omstændigheder. Fordi vi synger og skriver på dansk. Og skal vi absolut give vores musik en genrebetegnelse, vil vi kalde det for progressiv rock.

Ring for booking på 20532512

eller mail til helene.gerup@gmail.com